På julemarkedet i Sandvika

Hvert år synger Bærumkoret på julemarkedet i Sandvika by. Det er en hyggelig tradisjon som vi setter pris på å bli invitert til. I år sang vi søndag 29. november kl. 12 på scenen ved Sandvika Rådhus. Det er ikke en veldig stor fordel å være først på en søndag for et kor. Morgenstemmer er mindre smidige enn kveldsstemmer så de krever en god oppvarming først. Ei heller er det mye folk i Sandvikas gater på en søndag midt på dagen. Men det var imponerende mange som faktisk dukket opp og som ble stående hele den halvtimen konserten vår varte. Og takk for det! Vi setter stor pris på alle som var tilstede og holdt ut i den rå luften.

Vår kjære dirigent, Pål Rullestad valgte å la repertoiret være en overraskelse – også for de kormedlemmene som hadde møtt opp. Men heldigvis kan Bærumkorets sangere mange julesanger så det var ikke noe problem å fylle halvtimen vår.