Skagen 2014

Sommerturen gikk i 2014 til Skagen. Vi startet i gryningen fra Ballerud Hagesenter hvor vi ble hentet av buss som tok oss til Larvik. Der gikk vi om bord i Color Line’s båt til Hirtshals. Fra Hirtshals gikk turen videre til Skagen hvor vi ble innlosjert på Turisthus Nord. Første formiddag i Skagen regnet det hunder og katter, men vi fant hygge og god stemning i Skagens restauranter. Senere kom solen som preget resten av turen.

Vi nøt god mat og drikke på Bodilles kro en av dagene, i Pakhuset en annen dag, og koret besøkte også Brøndums Hotell der det kjente bildet «Hipp hipp Hurra» ble malt. I løpet av korturen ble det sunget to konserter, og det ble også tid til mer uformell sang – i kombinasjon med avkjølende drikke.

Siste dag i Skagen utnyttet vi det gode været og de fleste av oss la turen ut til Grenen, mange på sykler. Dagen ga gode muligheter for bading og noen tok seg en forfriskende dukkert, både med og uten klær. For øvrig ble det piknik i det grønne, med fyrrig sang, ost og vin. Og alle var enige om at det er deilig å være norsk i Danmark.