Vi synger gjerne

Bærumkoret har ca 6-10 opptredener i året. Noen er faste arrangement – slik som julekonserten vår som alltid er hver andre søndag i advent i Høvik Kirke – samt en liten minikonsert på Bekkestua bibliotek før jul.

Vi reiser også på tur en gang i året og da liker vi å synge – både i formelle og uformelle settinger. Like stas som å synge for et publium i en kirke eller i et konsertlokale er et spontant utbrudd av sang på restauranter eller i en park eller på en båttur.

Vi prøver også å få til en vårkonsert og / eller en høstkonsert i løpet av året. Dette kan være egne prosjekter der Bærumkoret står alene som arrangør. Men vi har også med stort hell samarbeidet med andre som f.eks. Føyka Storband da vi sang Duke Ellingtons Sacred Concert og Asker Musikkorps da vi klarte å samle sammen nærmere 150 korsangere og fremførte «Carmina Burana» både i Bærum og i Asker.

Bærumkoret er alltid åpne for gode forslag til samarbeidsprosjekter. Vi er ikke bundet til noen spesiell sjanger men synger like gjerne klassiske verk, tradisjonell kormusikk, pop og rock eller svingende jazz.