Bærumkorets vårkonsert – med en smak av musical

Mens vi venter på at våren skal komme for fullt driver vi i Bærumkoret og øver til en ny konsert. Vårens vakreste eventyr for Bærumkoret blir konserten vår i Stabekk Kulturhus (gamle Stabekk Kino) den 21. april. Og det er ikke bare én konsert, men faktisk to konserter vi snakker om. Denne gangen slår vi nemlig til med én konsert kl. 18.30 og enda en konsert kl. 20.30.

Stabekk Kulturhus er et intimt lokale og vi likte oss veldig godt der da vi hadde konsert der sist i 2012. Den gangen hadde vi jazz som tema. Denne gangen har vi plukket noen fine musical-nummer for kor.

Bærumkoret liker å være allsidige og vi liker muligheten til å synge alle typer musikk – både jazz og musical, klassiske korverk, kirkemusikk, folkemusikk.

Dessverre ikke den beste kvaliteten på dette opptaket, men det svingte skikkelig da vår egen Helen Dessingthon sang Tuxedco Junction i 2012.