Skikkelig morsom konsert

Den 21. april gjennomførte Bærumkoret for første gang i historien 2 identiske konserter på én kveld. Og selv syntes vi i hvert fall at det ble kjempemorsomt. Skal man dømme etter publikums reaksjon så virker det som de også koste seg. Vi hadde samlet et knippe musikkstykker fra diverse musikaler samt noen sanger som bare setter en i godt humør. Vi sang blant annet «Merano» fra Chess, «Over the Rainbow» fra Trollmannen fra Oz, «Sunrise Sunset» fra Spelemann på taket, «Love changes everything» fra Aspects of Love, Prologue fra Sweeny Todd, «Hello Dolly» fra musikalen med samme navn for å nevne noen. Dessuten sang vi «Chattanooga Choo choo», «Bridge over Troubled Water», «Så Skimrande var aldrig havet». Hele konserten ble avsluttet med «One» fra A Chorus Line der Bærumkoret faktisk hadde skaffet sin helt egen danserekke iført sølvhatter og som danset moderate dansetrinn.

Det som vi likte best med konserten var at det var publikumsvennlig materiale, en intim sal som ga oss god kontakt med publikum, at vi hadde flinke musikere med oss og ikke minst at vi hadde med oss litt morsomme effekter som vi brukte under gjennomføringen. Det var skjerf, boaer, hatter, parasoller, rotter og lommelykter. Istedenfor trykt program brukte vi medlemmer fra koret til å presentere stykkene vi skulle synge sammen med litt bakgrunnsinformasjon om musikalen, komponisten eller annet som kunne være morsomt å vite.

Mellom konsert 1 og konsert 2 på Kulturhuset Stabekk Kino tok vi tilogmed et lite glass vin slik at vi slapp oss enda mer løs i andre runde.

Nå parkerer vi dette repertoaret for noen år og går løs på innøving av stoff til kirkekonserten vi skal ha til høsten (30. oktober i Helgerud Kirke).

Den som tok bildene var Anders Gran (en meget trofast publikummer). Dirigent var korets egen Pål Rullestad, på piano hadde vi med oss Øyvind Rogstad og på bass Helge Ellingsen. Erlend Grønvold Hansen sto for lys og lyd.