Fra Jomfru til Shakespeare

Vi i Bærumkoret er stolte og glade over å kunne invitere til en stemningsfull høstkonsert i Helgerud Kirke. Vi har satt sammen et program som blant annet inneholder hele «Mariamusikk» laget av Anders Öhrwall. Dette verket som tar ca 30 minutter å fremføre er basert på gamle Maria-tekster og melodier fra 15. og 16. århundre fra England, Tyskland, Sverige og Frankrike. Den svenske komponisten Anders Öhrwall har tilført nye harmonier, rytmer og klanger og gjort det til vakker og spenstig musikk som det er morsomt å fremføre og ikke minst lytte til.

Gjennom de vakre melodiene fortelles historien om den hellige jomfru Marias liv fra hun får at hun skal bære frem Guds sønn og fram til han dør ved Golgata. Verket fremføres på svensk.

For å få en hel konsert har vi funnet frem musikk som vi synes passer godt i stemningen. Vi vil blant annet synge det tonesatte diktet «Shall I Compare Thee to a Summers Day» av William Shakespeare.
I tillegg til vår egen dirigent Pål Rullestad vil dette ensemblet bidra:
Nina Cecilie Lundberg – Resitatør
Linn Annett Ernø – 1.fløyte
Ingrid Bugge – 2.fløyte
Marius Lilleslåtten – Cello
Nora Johnsen – Kontrabass
Maria Rullestad Teigen – Slagverk

Nå håper vi på godt oppmøte både fra vårt faste publikum og av alle andre som liker vakker og melodiøs musikk og korsang. Billetter selges v/forhåndssalg fra et kormedlem du kjenner – eller salg i døren på konsertdagen. Pris for voksne er 250 og for barn 150 (under 16 år) I tillegg til kontanter tar vi også bankkort – og vi har VIPPS!

Bærumkoret takker Bærum Kommune for kulturstøtte