Ny dirigent!

Det er en glede å kunne kunngjøre at Bærumkorets nye dirigen er Simon-André Jacobsen.

Simon-André har en mastereksamen i klassisk sang fra 2014 ved NTNU, institutt for musikk. Han er en allsidig musiker som i tillegg til sangen både arrangerer, komponerer og dirigerer flere kor.

Under studietiden var han aktiv i musikkmiljøet på Studentersamfundet i Trondheim blant annet som dirigent for mannskoret Pirum og som komponist for UKE-revyen i 2009. Som profesjonell korsanger har han vært med på både konserter, turnéer, opera-produksjoner og plateinnspillinger med Trondheim Symfoniorkester.

Sommeren 2016 var han å høre i rollen som Dr. Malatesta i operaen «Don Pasquale» ved Opera Øvre Kvam og som Baron Weps i operetten «Fuglehandleren» ved Kompani Hommelvik, og i 2017 spilte han Forbudskansler Nicorette i operaen «Forbudsrepublikken» i Mostadmarka. I 2018 spilte han Loke i sin egenkomponerte komiske opera «Trymskvida».

I Trondheim var han i 2019 fast dirigent for fire kor. Simon har nå flyttet til Oslo og dirigerer D’kor og oss i Bærumkoret.

VELKOMMEN SIMON-ANDRE!