Kortur til Dublin

Bærumkoret har tradisjon for å reise på kortur hvert år, og vi reiser av gårde for å oppleve litt annen kultur, holde konserter på nye steder og møte nye mennesker. Et viktig mål er selvsagt også å ha det hyggelig med våre venner i koret, skape nye sangerminner og ta vare på sanggleden. Vi trenger ikke alltid reise langt, men vi har tradisjonelt sett reist en tur utenlands annethvert år, og så litt kortere turer her hjemme i kongeriket annethvert år. Sist vi dro på tur var i 2019, da vi besøkte Edinburgh og Aberdeen. Som alle andre kor har vi vært nødt til å avlyse alle arrangement og turer under pandemien, men nå kan vi glede oss til ny kortur i slutten av mai 2022! Dette står på programmet:

I slutten av mai skal vi være 4 dager i koselige Dublin, og her skal vi holde konsert i Christ Church Cathedral og i St. Patricks Cathedral, vi skal spise god mat på flotte restauranter som vår reiseleder har booket for oss, besøke Guiness Brewery, bli med på byvandring, oppleve irsk folkedans og kjenne at vi kan kose oss igjen etter en lang periode med munnbind og avlyste øvelser.

Konsertene våre er allerede promotert i Dublin, og vi gleder oss til å synge et nordisk og vårlig repertoar for de som kommer for å høre på oss!